Any Cisco certification is usually a skilled certification plan. There are several numbers of Cisco in lots of martial arts. Any Cisco company provides greatest online Cisco exercise program with regard to Cisco Professional that it is possible to give a boost to an individuals This vocation. A Cisco 200-125 Professional illustrates a compelling expertise in the basis skills of any granted career function, and this can be put on with an apprentice or even beginners.

2017 Apr 200-125 question

Q81.  - (Topic 8)

Which two statements about unique local IPv6 addresses are true?

A. They are identical to IPv4 private addresses.

B. They are defined by RFC 1884.

C. They use the prefix FEC0::/10

D. They use the prefix FC00::/7

E. They can be routed on the IPv6 global internet.

Answer: A,D


Q82.  - (Topic 8)

Which protocol is the Cisco proprietary implementation of FHRP?

A. HSRP

B. VRRP

C. GLBP

D. CARP

Answer: A


Q83.  - (Topic 7)

What command visualizes the general NetFlow data on the command line?

A. show ip flow export

B. show ip flow top-talkers

C. show ip cache flow

D. show mls sampling

E. show mls netflow ip

Answer: C

Explanation:

The following is an example of how to visualize the NetFlow data using the CLI. There are three methods to visualize the data depending on the version of Cisco IOS Software. The traditional show command for NetFlow is "show ip cache flow" also available are two forms of top talker commands. One of the top talkers commands uses a static configuration to view top talkers in the network and another command called dynamic top talkers allows real-time sorting and aggregation of NetFlow data. Also shown is a show MLS command to view the hardware cache on the Cisco Catalyst 6500 Series Switch.

The following is the original NetFlow show command used for many years in Cisco IOS Software. Information provided includes packet size distribution; basic statistics about number of flows and export timer setting, a view of the protocol distribution statistics and the NetFlow cache.

The “show ip cache flow” command displays a summary of the NetFlow accounting statistics.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/ios-nx-os-software/ios-netflow/prod_white_paper0900aecd80406232.html


Q84.  - (Topic 3)

What is a global command?

A. a command that is set once and affects the entire router

B. a command that is implemented in all foreign and domestic IOS versions

C. a command that is universal in application and supports all protocols

D. a command that is available in every release of IOS, regardless of the version or deployment status

E. a command that can be entered in any configuration mode

Answer: A

Explanation:

When you enter global configuration mode and enter a command, it is applied to the running configuration file that is currently running in ram. The configuration of a global command affects the entire router. An example of a global command is one used for the hostname of the router.


Q85.  - (Topic 8)

Which NAT function can map multiple inside addresses to a single outside address?

A. PAT

B. SFTP

C. RARP

D. ARP

E. TFTP

Answer: A


Rebirth 200-125 torrent:

Q86.  - (Topic 4)

Which protocol is an open standard protocol framework that is commonly used in VPNs, to provide secure end-to-end communications?

A. RSA

B. L2TP

C. IPsec

D. PPTP

Answer: C

Explanation:

IPSec is a framework of open standards that provides data confidentiality, data integrity, and data authentication between participating peers at the IP layer. IPSec can be used to protect one or more data flows between IPSec peers.


Q87.  - (Topic 6)

Which item represents the standard IP ACL?

A. access-list 110 permit ip any any

B. access-list 50 deny 192.168.1.1 0.0.0.255

C. access list 101 deny tcp any host 192.168.1.1

D. access-list 2500 deny tcp any host 192.168.1.1 eq 22

Answer: B

Explanation:

The standard access lists are ranged from 1 to 99 and from 1300 to 1999 so only access list 50 is a standard access list.


Q88.  - (Topic 8)

Which option is a valid hostname for a switch?

A. Switch-Cisco

B. Switch-Cisco!

C. SwitchCisco

D. SwitchCisc0

Answer: C


Q89.  - (Topic 7)

What are three reasons to collect Netflow data on a company network? (Choose three.)

A. To identify applications causing congestion.

B. To authorize user network access.

C. To report and alert link up / down instances.

D. To diagnose slow network performance, bandwidth hogs, and bandwidth utilization.

E. To detect suboptimal routing in the network.

F. To confirm the appropriate amount of bandwidth that has been allocated to each Class of Service.

Answer: A,D,F

Explanation:

NetFlow facilitates solutions to many common problems encountered by IT professionals.

+ Analyze new applications and their network impact

Identify new application network loads such as VoIP or remote site additions.

+ Reduction in peak WAN traffic

Use NetFlow statistics to measure WAN traffic improvement from application-policy changes; understand who is utilizing the network and the network top talkers.

+ Troubleshooting and understanding network pain points

Diagnose slow network performance, bandwidth hogs and bandwidth utilization quickly with command line interface or reporting tools. -> D is correct.

+ Detection of unauthorized WAN traffic

Avoid costly upgrades by identifying the applications causing congestion. -> A is correct.

+ Security and anomaly detection

NetFlow can be used for anomaly detection and worm diagnosis along with applications such as Cisco CS-Mars.

+ Validation of QoS parameters

Confirm that appropriate bandwidth has been allocated to each Class of Service (CoS) and that no CoS is over- or under-subscribed.-> F is correct.


Q90.  - (Topic 8)

Which condition does the err-disabled status indicate on an Ethernet interface?

A. There is a duplex mismatch.

B. The device at the other end of the connection is powered off.

C. The serial interface is disabled.

D. The interface is configured with the shutdown command.

E. Port security has disabled the interface.

F. The interface is fully functioning.

Answer: E