It is impossible to pass Cisco ccna 200 125 ebook exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco ccna 200 125 study guide practice questions. You will get a surprising result by our Latest CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) practice guides.

Q91.  - (Topic 4)

Which command is used to enable CHAP authentication, with PAP as the fallback method, on a serial interface?

A. Router(config-if)# ppp authentication chap fallback ppp

B. Router(config-if)# ppp authentication chap pap

C. Router(config-if)# authentication ppp chap fallback ppp

D. Router(config-if)# authentication ppp chap pap

Answer: B

Explanation:

This command tells the router first to use CHAP and then go to PAP if CHAP isn't available.


Q92.  - (Topic 5)

Which two of these statements are true of IPv6 address representation? (Choose two.)

A. There are four types of IPv6 addresses: unicast, multicast, anycast, and broadcast.

B. A single interface may be assigned multiple IPv6 addresses of any type.

C. Every IPv6 interface contains at least one loopback address.

D. The first 64 bits represent the dynamically created interface ID.

E. Leading zeros in an IPv6 16 bit hexadecimal field are mandatory.

Answer: B,C

Explanation:

✑ A single interface may be assigned multiple addresses of any type (unicast, anycast, multicast).

✑ Every IPv6-enabled interface must contain at least one loopback and one link-local

address.

✑ Optionally, every interface can have multiple unique local and global addresses.

Reference: IPv6 Addressing at a Glance – Cisco PDF


Q93.  - (Topic 4)

Refer to the exhibit.

In the Frame Relay network, which IP addresses would be assigned to the interfaces with point-to-point PVCs?

A. DLCI 16: 192.168.10.1 /24

DLCI 17: 192.168.10.1 /24

DLCI 99: 192.168.10.2 /24

DLCI 28: 192.168.10.3 /24

B. DLCI 16: 192.168.10.1 /24

DLCI 17: 192.168.11.1 /24

DLCI 99: 192.168.12.1 /24

DLCI 28: 192.168.13.1 /24

C. DLCI 16: 192.168.10.1 /24

DLCI 17: 192.168.11.1 /24

DLCI 99: 192.168.10.2 /24

DLCI 28: 192.168.11.2 /24

D. DLCI 16: 192.168.10.1 /24

DLCI 17: 192.168.10.2 /24

DLCI 99: 192.168.10.3 /24

DLCI 28: 192.168.10.4 /24

Answer: C

Explanation:

With point to point PVC’s, each connection needs to be in a separate subnet. The R2-R1 connection (DLCI 16 to 99) would have each router within the same subnet. Similarly, the R3-R1 connection would also be in the same subnet, but it must be in a different one than the R2-R1 connection.


Q94.  - (Topic 7)

What are the three things that the Netflow uses to consider the traffic to be in a same flow? (Choose three)

A. IP address

B. Interface name

C. Port numbers

D. L3 protocol type

E. MAC address

Answer: A,C,D

Explanation:

What is an IP Flow?

Each packet that is forwarded within a router or switch is examined for a set of IP packet attributes. These attributes are the IP packet identity or fingerprint of the packet and determine if the packet is unique or similar to other packets.

Traditionally, an IP Flow is based on a set of 5 and up to 7 IP packet attributes. IP Packet attributes used by NetFlow:

+ IP source address

+ IP destination address

+ Source port

+ Destination port

+ Layer 3 protocol type

+ Class of Service

+ Router or switch interface


Q95.  - (Topic 8)

On which type of device is every port in the same collision domain?

A. a router

B. a Layer 2 switch

C. a hub

Answer: C

Explanation: Collision domainA collision domain is, as the name implies, a part of a

network where packet collisions can occur. A collision occurs when two devices send a packet at the same time on the shared network segment. The packets collide and both devices must send the packets again, which reduces network efficiency. Collisions are often in a hub environment, because each port on a hub is in the same collision domain. By contrast, each port on a bridge, a switch or a router is in a separate collision domain.


Q96.  - (Topic 8)

Which option is a valid hostname for a switch?

A. Switch-Cisco

B. Switch-Cisco!

C. SwitchCisco

D. SwitchCisc0

Answer: C


Q97.  - (Topic 8)

How does NAT overloading provide one-to-many address transalation?

A. it uses a pool of addresses.

B. it converts IPv4 addresses to unused IPv6 addresses.

C. it assigns a unique TCP/UDP port to each session.

D. it uses virtual MAC address and virtual IP addresses.

Answer: C


Q98.  - (Topic 4)

What is the result of issuing the frame-relay map ip 192.168.1.2 202 broadcast command?

A. defines the destination IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202

B. defines the source IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202

C. defines the DLCI on which packets from the 192.168.1.2 IP address are received

D. defines the DLCI that is used for all packets that are sent to the 192.168.1.2 IP address

Answer: D

Explanation:

This command identifies the DLCI that should be used for all packets destined to the 192.168.1.2 address. In this case, DLCI 202 should be used.


Q99.  - (Topic 5)

Which statement describes the process of dynamically assigning IP addresses by the DHCP server?

A. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement.

B. Addresses are permanently assigned so that the hosts uses the same address at all times.

C. Addresses are assigned for a fixed period of time, at the end of the period, a new request for an address must be made.

D. Addresses are leased to hosts, which periodically contact the DHCP server to renew the lease.

Answer: D

Explanation:

The DHCP lifecycle consists of the following:

✑ Allocation: A client begins with no active lease, and hence, no DHCP-assigned address. It acquires a lease through a process of allocation.

✑ Reallocation: If a client already has an address from an existing lease, then when it reboots or starts up after being shut down, it will contact the DHCP server that granted it the lease to confirm the lease and acquire operating parameters. This is sometimes called reallocation; it is similar to the full allocation process but shorter.

✑ Normal Operation: Once a lease is active, the client functions normally, using its assigned IP address and other parameters during the “main part” of the lease. The client is said to be bound to the lease and the address.

✑ Renewal: After a certain portion of the lease time has expired, the client will attempt to contact the server that initially granted the lease, to renew the lease so it can keep using its IP address.

✑ Rebinding. If renewal with the original leasing server fails (because, for example, the server has been taken offline), then the client will try to rebind to any active DHCP server, trying to extend its current lease with any server that will allow it to do so.

✑ Release: The client may decide at any time that it no longer wishes to use the IP address it was assigned, and may terminate the lease, releasing the IP address.


Q100.  - (Topic 8)

Which component of the Cisco SDN solution serves as the centralized management system?

A. Cisco OpenDaylight

B. Cisco ACI

C. Cisco APIC

D. Cisco IWAN

Answer: B

Explanation:

Cisco ACI is a comprehensive SDN architecture. This policy-based automation solution supports a business-relevant application policy language, greater scalability through a distributed enforcement system, and greater network visibility. These benefits are achieved through the integration of physical and virtual environments under one policy model for networks, servers, storage, services, and security.