It is impossible to pass Cisco 200-125 exam without any help in the short term. Come to Examcollection soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-125 practice questions. You will get a surprising result by our Most up-to-date CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) practice guides.

2016 Oct 200-125 study guide

Q11. - (Topic 6) 

What will be the result if the following configuration commands are implemented on a Cisco switch? 

Switch(config-if)# switchport port-security 

Switch(config-if)# switchport port-security mac-address sticky 

A. A dynamically learned MAC address is saved in the startup-configuration file. 

B. A dynamically learned MAC address is saved in the running-configuration file. 

C. A dynamically learned MAC address is saved in the VLAN database. 

D. Statically configured MAC addresses are saved in the startup-configuration file if frames from that address are received. 

E. Statically configured MAC addresses are saved in the running-configuration file if frames from that address are received. 

Answer: B 


Topic 7, Troubleshooting 

252. - (Topic 7) 

What command visualizes the general NetFlow data on the command line? 

A. show ip flow export 

B. show ip flow top-talkers 

C. show ip cache flow 

D. show mls sampling 

E. show mls netflow ip 

Answer: C 


Q12. - (Topic 9) 

After you configure the Loopback0 interface, which command can you enter to verify the status of the interface and determine whether fast switching is enabled? 

A. Router#show ip interface loopback 0 

B. Router#show run 

C. Router#show interface loopback 0 

D. Router#show ip interface brief 

Answer: A 


Q13. - (Topic 4) 

Which command reveals the last method used to powercycle a router? 

A. show reload 

B. show boot 

C. show running-config 

D. show version 

Answer: D 


Q14. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


If the devices produced the given output, what is the cause of the EtherChannel problem? 

A. SW1's Fa0/1 interface is administratively shut down. 

B. There is an encapsulation mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces. 

C. There is an MTU mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces. 

D. There is a speed mismatch between SW1's Fa0/1 and SW2's Fa0/1 interfaces. 

Answer: D 


Q15. - (Topic 7) 

What Netflow component can be applied to an interface to track IPv4 traffic? 

A. flow monitor 

B. flow record 

C. flow sampler 

D. flow exporter 

Answer: A 


200-125 exam topics

Improved 200-125 exam price:

Q16. - (Topic 4) 

Which two statements describe the process identifier that is used in the command to configure OSPF on a router? (Choose two.) 

Router(config)# router ospf 1 

A. All OSPF routers in an area must have the same process ID. 

B. Only one process number can be used on the same router. 

C. Different process identifiers can be used to run multiple OSPF processes 

D. The process number can be any number from 1 to 65,535. 

E. Hello packets are sent to each neighbor to determine the processor identifier. 

Answer: C,D 


Q17. - (Topic 2) 

Which two link protocols are used to carry multiple VLANs over a single link? (Choose two.) 

A. VTP 

B. 802.1q 

C. IGP 

D. ISL 

E. 802.3u 

Answer: B,D 


Q18. - (Topic 7) 







What would be the effect of Issuing the command ip access-group 115 in on the s0/0/1 interface? 

. No host could connect to RouterC through s0/0/1. 

A. Telnet and ping would work but routing updates would fail. 

B. FTP, FTP-DATA, echo, and www would work but telnet would fail. 

C. Only traffic from the 10.4.4.0 network would pass through the interface. 

Answer: A 


Topic 8, WAN Technologies 

291. - (Topic 8) 

Users have been complaining that their Frame Relay connection to the corporate site is very slow. The network administrator suspects that the link is overloaded. 


Based on the partial output of the Router# show frame relay pvc command shown in the graphic, which output value indicates to the local router that traffic sent to the corporate site is experiencing congestion? 

A. DLCI = 100 

B. last time PVC status changed 00:25:40 

C. in BECN packets 192 

D. in FECN packets 147 

E. in DE packets 0 

Answer: C 


Q19. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


Based on the exhibited routing table, how will packets from a host within the 192.168.10.192/26 LAN be forwarded to 192.168.10.1? 

A. The router will forward packets from R3 to R2 to R1. 

B. The router will forward packets from R3 to R1 to R2. 

C. The router will forward packets from R3 to R2 to R1 AND from R3 to R1. 

D. The router will forward packets from R3 to R1. 

Answer: C 


Q20. - (Topic 1) 

Which of the following describes the roles of devices in a WAN? (Choose three.) 

A. A CSU/DSU terminates a digital local loop. 

B. A modem terminates a digital local loop. 

C. A CSU/DSU terminates an analog local loop. 

D. A modem terminates an analog local loop. 

E. A router is commonly considered a DTE device. 

F. A router is commonly considered a DCE device. 

Answer: A,D,E