Cause all that matters here is passing the Cisco 200-125 exam. Cause all that you need is a high score of 200-125 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam. The only one thing you need to do is downloading Exambible 200-125 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Oct 200-125 sample question

Q71. - (Topic 3) 

Which command enables IPv6 forwarding on a Cisco router? 

A. ipv6 local 

B. ipv6 host 

C. ipv6 unicast-routing 

D. ipv6 neighbor 

Answer: C 


Q72. - (Topic 8) 

RouterA is unable to reach RouterB. Both routers are running IOS version 12.0. 


After reviewing the command output and graphic, what is the most likely cause of the problem? 

A. incorrect bandwidth configuration 

B. incorrect LMI configuration 

C. incorrect map statement 

D. incorrect IP address 

Answer: C 


Q73. - (Topic 8) 

It has become necessary to configure an existing serial interface to accept a second Frame Relay virtual circuit. Which of the following procedures are required to accomplish this task? (Choose three.) 

A. Remove the IP address from the physical interface. 

B. Encapsulate the physical interface with multipoint PPP. 

C. Create the virtual interfaces with the interface command. 

D. Configure each subinterface with its own IP address. 

E. Disable split horizon to prevent routing loops between the subinterface networks. 

F. Configure static Frame Relay map entries for each subinterface network. 

Answer: A,C,D 


Q74. - (Topic 5) 

How does a DHCP server dynamically assign IP addresses to hosts? 

A. Addresses are permanently assigned so that the host uses the same address at all times. 

B. Addresses are assigned for a fixed period of time. At the end of the period, a new request for an address must be made, and another address is then assigned. 

C. Addresses are leased to hosts. A host will usually keep the same address by periodically contacting the DHCP server to renew the lease. 

D. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement. 

Answer: C 


Q75. - (Topic 7) 

What Cisco IOS feature can be enabled to pinpoint an application that is causing slow network performance? 

A. SNMP 

B. Netflow 

C. WCCP 

D. IP SLA 

Answer: B 


200-125 brain dumps

Replace 200-125 dumps:

Q76. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


At the end of an RSTP election process, which access layer switch port will assume the discarding role? 

A. Switch3, port fa0/1 

B. Switch3, port fa0/12 

C. Switch4, port fa0/11 

D. Switch4, port fa0/2 

E. Switch3, port Gi0/1 

F. Switch3, port Gi0/2 

Answer: C 


Q77. - (Topic 8) 

What are two characteristics of Frame Relay point-to-point subinterfaces? (Choose two.) 

A. They create split-horizon issues. 

B. They require a unique subnet within a routing domain. 

C. They emulate leased lines. 

D. They are ideal for full-mesh topologies. 

E. They require the use of NBMA options when using OSPF. 

Answer: B,C 


Q78. - (Topic 8) 

The output of the show frame-relay pvc command shows "PVC STATUS = INACTIVE". What does this mean? 

A. The PVC is configured correctly and is operating normally, but no data packets have been detected for more than five minutes. 

B. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is no longer actively seeking the address of the remote router. 

C. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is waiting for interesting traffic to trigger a call to the remote router. 

D. The PVC is configured correctly on the local switch, but there is a problem on the remote end of the PVC. 

E. The PVC is not configured on the local switch. 

Answer: D 


Q79. - (Topic 9) 

Which command sequence can you enter to create VLAN 20 and assign it to an interface on a switch? 

A. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface gig x/y 

Switch(config-if)#switchport access vlan 20 

B. Switch(config)#Interface gig x/y 

Switch(config-if)#vlan 20 

Switch(config-vlan)#switchport access vlan 20 

C. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface vlan 20 

Switch(config-if)#switchport trunk native vlan 20 

D. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface vlan 20 

Switch(config-if)#switchport access vlan 20 

E. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface vlan 20 

Switch(config-if)#switchport trunk allowed vlan 20 

Answer: A 


Q80. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


A network administrator attempts to ping Host2 from Host1 and receives the results that are shown. What is the problem? 

A. The link between Host1 and Switch1 is down. 

B. TCP/IP is not functioning on Host1 

C. The link between Router1 and Router2 is down. 

D. The default gateway on Host1 is incorrect. 

E. Interface Fa0/0 on Router1 is shutdown. 

F. The link between Switch1 and Router1 is down. 

Answer: C