Exam Code: 220 901 exam (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (901)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220 901 dumps Exam.

Q71. A customer signed up for the mobile pay service to use with their first generation smartphone but it does not work at any place that supports the mobile pay service. Which of the following is missing from the customer’s smartphone?

A. RFID

B. IMSI

C. NFC chip

D. Bluetooth

Answer: C


Q72. The device that allows two different networks to communicate with one another is:

A. a repeater.

B. a hub.

C. a router.

D. an access point.

Answer: C


Q73. Which of the following protocols would be used for file sharing between MAC OS and Windows OS workstations on a LAN?

A. IMAP

B. SMB

C. SSH

D. RDP

Answer: B


Q74. An IT Director wants to increase security on the company website to prevent man-in-the- middle attacks. Which of the following Internet protocols should be implemented to meet the requirement?

A. HTTPS

B. IMAP

C. TELNET

D. SMTP

Answer: A


Q75. A small workgroup inherits a second-hand printer without networking capabilities. Which of the following is the BEST method of sharing this resource among the workgroup?

A. Connect the printer to a Bluetooth adapter in order for the users to print

B. Connect the printer by using the onboard Infrared port

C. Connect the printer to a user’s workstation and share the device

D. Connect the printer to a parallel switch box

Answer:: C


Q76. When a technician is planning to replace a laptop hard drive, the technician will need to:

A. select a drive that is the correct form factor.

B. choose the correct drive cache size for the laptop.

C. also upgrade the memory.

D. verify voltage requirements.

Answer: A


Q77. Which of the following types of cables are MOST likely to be used to connect to an external hard drive? (Select TWO).

A. Molex

B. SPDIF

C. eSATA

D. HDMI

E. USB 3.0

F. CAT6e

Answer: C,E


Q78. Which of the following would allow for multiple computers to share a display and input devices?

A. AGP video adapter

B. KVM switch

C. Portable TDR

D. PCI video adapter

Answer: B


Q79. Which of the following Internet connection types is known to have a significantly higher latency than the others?

A. Cable

B. Satellite

C. DSL

D. Fiber

Answer: B


Q80. Which of the following types of media connectors carries digital video as well as audio?

A. DVI-D

B. DVI-A

C. HDMI

D. VGA

Answer: C