Exam Code: 400 101 ccie (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE Routing and Switching (v5.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass ccie 400 101 Exam.

Q141. What are the three variants of NTPv4? (Choose three.) 

A. client/server 

B. broadcast 

C. symmetric 

D. multicast 

E. asymmetric 

F. unicast 

Answer: A,B,C 


Q142. Which two options are disadvantages of a commingled dual-tier WAN rate-based Ethernet circuit? (Choose two.) 

A. It requires the maintenance of separate chassis. 

B. It has limited scalability. 

C. It requires additional CPU resources at the subscriber end. 

D. It is more difficult to secure. 

E. It can increase the likelihood of packet drops. 

Answer: A,E 


Q143. Which two statements about the function of the stub feature in EIGRP are true? (Choose two.) 

A. It stops the stub router from sending queries to peers. 

B. It stops the hub router from sending queries to the stub router. 

C. It stops the stub router from propagating dynamically learned EIGRP prefixes to the hub routers. 

D. It stops the hub router from propagating dynamically learned EIGRP prefixes to the stub routers. 

Answer: B,C 

Explanation: 

When using the EIGRP Stub Routing feature, you need to configure the distribution and remote routers to use EIGRP, and to configure only the remote router as a stub. Only specified routes are propagated from the remote (stub) router. The router responds to queries for summaries, connected routes, redistributed static routes, external routes, and internal routes with the message "inaccessible." A router that is configured as a stub will send a special peer information packet to all neighboring routers to report its status as a stub router. Without the stub feature, even after the routes that are sent from the distribution router to the remote router have been filtered or summarized, a problem might occur. If a route is lost somewhere in the corporate network, EIGRP could send a query to the distribution router, which in turn will send a query to the remote router even if routes are being summarized. If there is a problem communicating over the WAN link between the distribution router and the remote router, an EIGRP stuck in active (SIA) condition could occur and cause instability elsewhere in the network. The EIGRP Stub Routing feature allows a network administrator to prevent queries from being sent to the remote router. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/eigrpstb.html 


Q144. Which two statements about BGP prefix-based outbound filtering are true? (Choose two.) 

A. It must be configured per address family. 

B. It can use prefix lists and route maps for filtering. 

C. It can be configured under the global BGP routing process. 

D. It can be configured for external peering sessions only. 

E. It can increase the processing load on the router. 

F. It supports IP multicast routes. 

Answer: A,D 


Q145. Which two advantages does CoPP have over receive path ACLs? (Choose two.) 

A. Only CoPP applies to IP packets and non-IP packets. 

B. Only CoPP applies to receive destination IP packets. 

C. A single instance of CoPP can be applied to all packets to the router, while rACLs require multiple instances. 

D. Only CoPP can rate-limit packets. 

Answer: A,D 

Explanation: 

Control Plane Policing – CoPP is the Cisco IOS-wide route processor protection mechanism. As illustrated in Figure 2, and similar to rACLs, CoPP is deployed once to the punt path of the router. However, unlike rACLs that only apply to receive destination IP packets, CoPP applies to all packets that punt to the route processor for handling. CoPP therefore covers not only receive destination IP packets, it also exceptions IP packets and non-IP packets. In addition, CoPP is implemented using the Modular QoS CLI (MQC) framework for policy construction. In this way, in addition to simply permit and deny functions, specific packets may be permitted but rate-limited. This behavior substantially improves the ability to define an effective CoPP policy. (Note: that “Control Plane Policing” is something of a misnomer because CoPP generally protects the punt path to the route processor and not solely the control plane.) 

Reference: http://www.cisco.com/web/about/security/intelligence/coppwp_gs.html 


Q146. What are two benefits of Per-Tunnel QoS for DMVPN? (Choose two.) 

A. The administrator can configure criteria that, when matched, can automatically set up QoS for each spoke as it comes online. 

B. Traffic from each spoke to the hub can be regulated individually. 

C. When traffic exceeds a configurable threshold, the spokes can automatically set up QoS with the hub. 

D. The hub can send large packets to a spoke during allotted timeframes. 

E. The hub can be regulated to prevent overloading small spokes. 

Answer: A,E 


Q147. Refer to the exhibit. 

Which two actions can you take to enable CE-1 at site A to access the Internet? (Choose two.) 

A. Create a default route for site A on PE-1 with the next hop set to the PE-2 interface to the Internet. 

B. Originate a default route in site B with the next hop set to the PE-2 Internet interface, and import the default route into site A. 

C. Create a default route on CE-1 with the next hop set to the PE-1 upstream interface. 

D. Originate a default route in site A with the next hop set to the PE-2 interface to CE-1. 

E. Create a static default route on CE-1 with the next hop set to the PE-2 interface to the Internet. 

Answer: A,B 


Q148. Which three statements about IPsec VTIs are true? (Choose three.) 

A. IPsec sessions require static mapping to a physical interface. 

B. They can send and receive multicast traffic. 

C. They can send and receive traffic over multiple paths. 

D. They support IP routing and ACLs. 

E. They can send and receive unicast traffic. 

F. They support stateful failover. 

Answer: B,D,E 


Q149. DRAG DROP 

Drag each show command on the left to the description of its output on a PE router on the right. 

Answer: 


Q150. Which two options are causes of out-of-order packets? (Choose two.) 

A. a routing loop 

B. a router in the packet flow path that is intermittently dropping packets 

C. high latency 

D. packets in a flow traversing multiple paths through the network 

E. some packets in a flow being process-switched and others being interrupt-switched on a transit router 

Answer: D,E 

Explanation: 

In traditional packet forwarding systems, using different paths have varying latencies that cause out of order packets, eventually resulting in far lower performance for the network application. Also, if some packets are process switched quickly by the routing engine of the router while others are interrupt switched (which takes more time) then it could result in out of order packets. The other options would cause packet drops or latency, but not out of order packets.