Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our 400 101 pdf study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the Cisco 400 101 dumps exam in just one try? I am currently studying for the Cisco passleader 400 101 exam. Latest Cisco ccie 400 101 Test exam practice questions and answers, Try Cisco 400 101 ccie Brain Dumps First.

Q181. Refer to the exhibit. 

Which command is configured on this router? 

A. bgp update-delay 60 

B. neighbor 10.100.1.1 maximum-prefix 200 

C. neighbor 10.100.1.1 maximum-path 2 

D. neighbor 10.100.1.1 ebgp-multihop 2 

Answer:

Explanation: 

The BGP Maximum-Prefix feature allows you to control how many prefixes can be received from a neighbor. By default, this feature allows a router to bring down a peer when the number of received prefixes from that peer exceeds the configured Maximum-Prefix limit. This feature is commonly used for external BGP peers, but can be applied to internal BGP peers also. When the maximum number of prefixes has been received, the BGP sessions closes into the IDLE state. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/border-gateway-protocol-bgp/25160-bgp-maximum-prefix.html 


Q182. Which two statements about private VLANs are true? (Choose two.) 

A. Only one isolated VLAN can be mapped to a primary VLAN. 

B. Only one community VLAN can be mapped to a primary VLAN. 

C. Multiple isolated VLANs can be mapped to a primary VLAN. 

D. Multiple community VLANs can be mapped to a primary VLAN. 

Answer: A,D 

Explanation: 

An isolated VLAN is a secondary VLAN that carries unidirectional traffic upstream from the hosts toward the promiscuous ports. You can configure only one isolated VLAN in a PVLAN domain. An isolated VLAN can have several isolated ports. The traffic from each isolated port also remains completely separate. Only one isolated VLAN can be mapped under a given primary VLAN. A community VLAN is a secondary VLAN that carries upstream traffic from the community ports to the promiscuous port and to other host ports in the same community. You can configure multiple community VLANs in a PVLAN domain. The ports within one community can communicate, but these ports cannot communicate with ports in any other community or isolated VLAN in the private VLAN. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/nexus6000/sw/layer2/6x/b_6k_L ayer2_Config_6x/b_6k_Layer2_Config_602N12_chapter_011.html 


Q183. Which two loop-prevention mechanisms are implemented in BGP? (Choose two.) 

A. A route with its own AS in the AS_PATH is dropped automatically if the route reenters its own AS. 

B. A route with its own cluster ID in the CLUSTER_LIST is dropped automatically when the route reenters its own AS. 

C. The command bgp allowas-in enables a route with its own AS_PATH to be dropped when it reenters its own AS. 

D. The command bgp bestpath as-path ignore enables the strict checking of AS_PATH so that they drop routes with their own AS in the AS_PATH. 

E. The command bgp bestpath med missing-as-worst assigns the smallest possible MED, which directly prevents a loop. 

Answer: A,B 

Explanation: 

When dealing with the possibility of routing updates making their way back into an AS, BGP relies on the information in the AS_path for loop detection. An update that tries to make its way back into the AS it was originated from will be dropped by the border router. With the introduction of route reflectors, there is a potential for having routing loops within an AS. A routing update that leaves a cluster might find its way back inside the cluster. Loops inside the AS cannot be detected by the traditional AS_path approach because the routing updates have not left the AS yet. BGP offers two extra measures for loop avoidance inside an AS when route reflectors are configured. 

Using an Originator ID 

The originator ID is a 4-byte, optional, nontransitive BGP attribute (type code 9) that is created by the route reflector. This attribute carries the router ID of the originator of the route in the local AS. If, because of poor configuration, the update comes back to the originator, the originator ignores it. 

Using a Cluster List 

The cluster list is an optional, nontransitive BGP attribute (type code 10). Each cluster is represented with a cluster ID. 

A cluster list is a sequence of cluster IDs that an update has traversed. When a route reflector sends a route from its clients to nonclients outside the cluster, it appends the local cluster ID to the cluster list. If the route reflector receives an update whose cluster list contains the local cluster ID, the update is ignored. This is basically the same concept as the AS_path list applied between the clusters inside the AS. 

Reference: http://borg.uu3.net/cisco/inter_arch/page11.html 


Q184. Which statement describes the purpose of the Payload Type field in the RTP header? 

A. It identifies the signaling protocol. 

B. It identifies the codec. 

C. It identifies the port numbers for RTP. 

D. It identifies the port numbers for RTCP. 

Answer:

Explanation: 

PT, Payload Type. 7 bits: Identifies the format of the RTP payload and determines its interpretation by the application. A profile specifies a default static mapping of payload type codes to payload formats. Additional payload type codes may be defined dynamically through non-RTP means. An RTP sender emits a single RTP payload type at any given time; this field is not intended for multiplexing separate media streams. A full list of codecs and their payload type values can be found at the link below: 

Reference: http://www.networksorcery.com/enp/protocol/rtp.htm 


Q185. Which regular expression will match prefixes from the AS 200 that is directly connected to our AS? 

A. ^$ 

B. ^200) 

C. _200$ 

D. _200_ 

E. ^200_ 

Answer:

Explanation: 

Table 2 

Commonly Used Regular Expressions 

Expression 

Meaning 

Anything 

^$ 

Locally originated routes 

^100_ 

Learned from autonomous system 100 

_100$ 

Originated in autonomous system 100 

_100_ 

Any instance of autonomous system 100 

^[0-9]+$ 

Directly connected autonomous system paths 

Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/termserv/configuration/guide/12_4t/tsv_12_4t_bo ok/tsv_reg_express.html 


Q186. Refer to the exhibit. 

Which option is the result of this configuration? 

A. All SNMP traffic coming into the router is redirected to interface GigabitEthernet1/0. 

B. All SNMP traffic generated from the router is redirected to interface GigabitEthernet1/0. 

C. All SMTP traffic generated from the router is redirected to interface GigabitEthernet1/0. 

D. All POP3 traffic coming into the router is redirected to interface GigabitEthernet1/0. 

E. All SMTP traffic coming into the router is redirected to interface GigabitEthernet1/0. 

Answer:

Explanation: 

This is an example of policy based routing, where traffic sourced from this router that matches the access list (all traffic with port 25 which is SMTP) will be forced out the Gig 0/1 interface. 


Q187. Which option describes a limitation of Embedded Packet Capture? 

A. It can capture data only on physical interfaces and subinterfaces. 

B. It can store only packet data. 

C. It can capture multicast packets only on ingress. 

D. It can capture multicast packets only on egress. 

Answer:

Explanation: 

Restrictions for Embedded Packet Capture 

. In Cisco IOS Release 12.2(33)SRE, EPC is supported only on 7200 platform. 

. EPC only captures multicast packets on ingress and does not capture the replicated packets on egress. 

. Currently, the capture file can only be exported off the device; for example, TFTP or FTP servers and local disk. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/epc/configuration/15-mt/epc-15-mt-book/nm-packet-capture.html 


Q188. Which EIGRP configuration results in subsecond failover outside of the basic routing 

protocol convergence? 

A. bfd all-interfaces 

B. timers active-time disabled 

C. timers active-time 1 

D. timers nsf route-hold 20 

Answer:


Q189. Refer to the exhibit. 

Which statement is true? 

A. IS-IS has been enabled on R4 for IPv6, single-topology. 

B. IS-IS has been enabled on R4 for IPv6, multitopology. 

C. IS-IS has been enabled on R4 for IPv6, single-topology and multitopology. 

D. R4 advertises IPv6 prefixes, but it does not forward IPv6 traffic, because the protocol has not been enabled under router IS-IS. 

Answer:

Explanation: 

When working with IPv6 prefixes in IS-IS, you can configure IS-IS to be in a single topology for both IPv4 and IPv6 or to run different topologies for IPv4 and IPv6. By default, IS-IS works in single-topology mode when activating IPv4 and IPv6. This means that the IS-IS topology will be built based on IS Reachability TLVs. When the base topology is built, then IPv4 prefixes (IP Reachability TLV) and IPv6 prefixes (IPv6 Reachability TLV) are added to each node as leaves, without checking if there is IPv6 connectivity between nodes. 

Reference: https://blog.initialdraft.com/archives/3381/ 


Q190. Which three routing protocols utilize TLVs? (Choose three.) 

A. BGP 

B. IS-IS 

C. ODR 

D. OSPF 

E. EIGRP 

F. RIP 

Answer: A,B,E 

Explanation: 

IS-IS, originally designed for Open System Interconnection (OSI) routing, uses TLV parameters to carry information in Link State Packets (LSPs). The TLVs make IS-IS extendable. IS-IS can therefore carry different kinds of information in the LSPs. Several routing protocols use TLVs to carry a variety of attributes. Cisco Discovery Protocol (CDP), Label Discovery Protocol (LDP), and Border Gateway Protocol (BGP) are examples of protocols that use TLVs. BGP uses TLVs to carry attributes such as Network Layer Reachability Information (NLRI), Multiple Exit Discriminator (MED), and local pReference: The IP header of the EIGRP packet specifies IP protocol number 88 within it, and the maximum length of the packet will be the IP MTU of the interface on which it is transmitted, most of the time 1500 octets. Following the IP header is the various Type/Length/Value (TLV) triplets. These TLVs will not only carry the route entries but also provide fields for the management of the DUAL process, multicast sequencing, and IOS software versions from the router. 

References: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/integrated-intermediate-system-to-intermediate-system-is-is/5739-tlvs-5739.html http://ericleahy.com/index.php/eigrp-packets-neighborships/