Exam Code: 70 410 pdf (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Installing and Configuring Windows Server 2012
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass mcsa 70 410 Exam.

Q71. - (Topic 3) 

You have an existing Active Directory site named Site1. You create a new Active Directory site and name it Site2. You need to configure Active Directory replication between Site1 and Site2. You install a new domain controller. 

You create the site link between Site1 and Site2. 

What should you do next? 

A. Use the Active Directory Sites and Services console to configure a new site link bridge object. 

B. Use the Active Directory Sites and Services console to decrease the site link cost between Site1 and Site2. 

C. Use the Active Directory Sites and Services console to assign a new IP subnet to Site2. Move the new domain controller object to Site2. 

D. Use the Active Directory Sites and Services console to configure the new domain controller as a preferred bridgehead server for Site1. 

Answer:

Explanation: 

Inter-site Replication 

The process of creating a custom site link has five basic steps: 

1. Create the site link. 

2. Configure the site link’s associated attributes. 

3. Create site link bridges. 

4. Configure connection objects. (This step is optional.) 

5. Designate a preferred bridgehead server. (This step is optional) 


Q72. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The network contains 500 client computers that run Windows 8. All of the client computers connect to the Internet by using a web proxy. 

You deploy a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has the DNS Server server role installed. 

You configure all of the client computers to use Server1 as their primary DNS server. You need to prevent Server1 from attempting to resolve Internet host names for the client computers. 

What should you do on Server1? 

A. Create a primary zone named “.”. 

B. Configure the Security settings of the contoso.com zone. 

C. Create a zone delegation for GlobalNames.contoso.com. 

D. Create a stub zone named “root”. 

Answer:

Explanation: 

When you install DNS on a Windows server that does not have a connection to the Internet, the zone for the domain is created and a root zone, also known as a dot zone, is also created. This root zone may prevent access to the Internet for DNS and for clients of the DNS. If there is a root zone, there are no other zones other than those that are listed with DNS, and you cannot configure forwarders or root hint servers. Root domain This is the top of the tree, representing an unnamed level; it is sometimes shown as two empty quotation marks (“”), indicating a null value. When used in a DNS domain name, it is stated by a trailing period (.) to designate that the name is located at the root or highest level of the domain hierarchy. In this instance, the DNS domain name is considered to be complete and points to an exact location in the tree of names. Names stated this way are called fully qualified domain names (FQDNs). DNS Domain Name Hierarchy: 


Q73. - (Topic 3) 

You work as an administrator at Contoso.com. The Contoso.com network consists of a single domain named Contoso.com. All servers on the Contoso.com network have Windows Server 2012 installed. 

Contoso.com has a server, named ENSUREPASS-SR07, which has the AD DS, DHCP, and DNS server roles installed. Contoso.com also has a server, named ENSUREPASS-SR08, which has the DHCP, and Remote Access server roles installed. You have configured a server, which has the File and Storage Services server role installed, to automatically acquire an IP address. 

The server is named ENSUREPASS-SR09. You then create a filter on ENSUREPASS-SR07. 

Which of the following is a reason for this configuration? 

A. To make sure that ENSUREPASS-SR07 issues ENSUREPASS-SR09 an IP address. 

B. To make sure that ENSUREPASS-SR07 does not issue ENSUREPASS-SR09 an IP address. 

C. To make sure that ENSUREPASS-SR09 acquires a constant IP address from ENSUREPASS-SR08 only. 

D. To make sure that ENSUREPASS-SR09 is configured with a static IP address. 

Answer:


Q74. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All servers run Windows Server 2012 R2. The domain contains a member server named Server1. Server1 has the File Server server role installed. 

On Server1, you create a share named Documents. The Documents share will contain the files and folders of all users. 

You need to ensure that when the users connect to Documents, they only see the files to which they have access. 

What should you do? 

A. Enable access-based enumeration. 

B. Configure Dynamic Access Control. 

C. Modify the Share permissions. 

D. Modify the NTFS permissions. 

Answer:

Explanation: 

Access-based Enumeration is a new feature included with Windows Server 2003 Service 

Pack 1. This feature allows users of Windows Server 2003-Based file servers to list only 

the files and folders to which they have access when browsing content on the file server. 

This eliminates user confusion that can be caused when users connect to a file server and 

encounter a large number of files and folders that they cannot access. Access-based 

Enumeration filters the list of available files and folders on a server to include only those 

that the requesting user has access to. This change is important because this allows users 

to see only those files and directories that they have access to and nothing else. This 

mitigates the scenario where unauthorized users might otherwise be able to see the 

contents of a directory even though they don’t have access to it. 

Access-Based Enumeration (ABE) can be enabled at the Share properties through Server 

Manager 

References: 

Exam Ref 70-410: Installing and configuring Windows Server 2012 R2, Chapter 2: 

Configure server roles and features, Objective 2.1: Configure file and share access, p. 75-


Q75. - (Topic 3) 

Your network contains one Active Directory domain named contoso.com. The domain contains 10 domain controllers and a read-only domain controller (RODC) named RODC01. 

You plan to deploy a child domain for contoso.com in Microsoft Azure. 

To the Azure subscription, you add several virtual machines that have a Server Core installation of Windows Server 2012 R2. 

You need to create the new domain on one of the virtual machines. 

Which tool should you use? 

A. the ntdsutil command 

B. the Set-ADDomain cmdlet 

C. the Install-ADDSDomain cmdlet 

D. the dsadd command 

E. the dsamain command 

F. the dsmgmt command 

G. the net user command 

H. the Set-ADForest cmdlet 

Answer:

Explanation: The Install-ADDSDomain cmdlet installs a new Active Directory domain configuration. 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/hh974722(v=wps.630).aspx 


Q76. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1. Server1 runs Windows Server 2012 R2. 

You need to create 3-TB virtual hard disk (VHD) on Server1. 

Which tool should you use? 

A. New-StorageSubsytemVirtualDisk 

B. File Server Resource Manager (FSRM) 

C. Server Manager 

D. Computer Management 

Answer:

Explanation: 

For other questions to create a VHD (file) you can use computer management. 

-Share and storage management (2008 only) 

-New-storagesubsystemVirtualDisk (this is a virtual disk, NOT a virtual hard disk) 

-Server Manager (you would use this to create virtual disks, not virtual hard disks) 


Q77. - (Topic 1) 

You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2.Server1 has six network adapters. Two of the network adapters are connected to a network named LAN1, two of the network adapters are connected to a network named LAN2, and two of the network adapters are connected to a network named LAN3. 

You create a network adapter team named Team1 from the two adapters connected to LAN1. You create a network adapter team named Team2 from the two adapters connected to LAN2. 

A company policy states that all server IP addresses must be assigned by using a reserved address in DHCP. 

You need to identify how many DHCP reservations you must create for Server1. 

How many reservations should you identify? 

A. 3 

B. 4 

C. 6 

D. 8 

Answer:

Explanation: 

1 for each NIC Team (2 total) and 1 for each non-teamed NIC (2 total) -> 4 total IP addresses are required. 


Q78. HOTSPOT - (Topic 2) 

You have two servers that run Windows Server 2012 R2. The servers are configured as shown in the following table. 

You need to ensure that Server2 can be managed by using Server Manager from Server1. 

In the table below, identify which actions must be performed on Server1 and Server2.Make only one selection in each row. Each correct selection is worth one point. 

Answer: 


Q79. - (Topic 2) 

Your network contains several servers that run Windows Server 2012 R2 and client computers that run Windows 8.1. 

You download several signed Windows PowerShell scripts from the Internet. 

You need to run the PowerShell scripts on all of the servers and all of the client computers. 

What should you modify first? 

A. The environment variables on all of the servers 

B. The execution policy on all of the servers 

C. The execution policy on all of the client computers 

D. The environment variables on all client computers 

Answer:

Explanation: 

The default execution policy of Windows Server 2012 is RemoteSigned meaning that as long as a valid signature is used on the scripts, they will run. However, the client computers have a default execution policy of restricted meaning that no scripts will run in PowerShell whatsoever, so this would have to be changed before the scripts could be executed on the client computers. 


Q80. - (Topic 2) 

Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. The domain contains a member server named Server1 and a domain controller named DC2.All servers run Windows Server 2012 R2. 

On DC2, you open Server Manager and you add Server1 as another server to manage. 

From Server Manager on DC2, you right-click Server1 as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 

You need to ensure that when you right-click Server1, you see the option to run the DHCP console. 

What should you do? 

A. In the domain, add DC2 to the DHCP Administrators group. 

B. On Server1, install the Feature Administration Tools 

C. On DC2 and Server1, run winrmquickconfig. 

D. On DC2, install the Role Administration Tools. 

Answer:

Reference: http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee441255(v=ws.10).aspx