Cause all that matters here is passing the Microsoft 70-517 exam. Cause all that you need is a high score of 70-517 Recertification for MCSD: SharePoint Applications exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 70-517 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

Q91. You need to create rules in the CourierMobile app based on the ItemType that arrives.

For which ItemTypes should you test? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.)

A. IPM.Schedule.Meeting.Tent

B. IPM.Note

C. IPM.Schedule.Meeting.Request

D. IPM.Appointment

E. IPM.Schedule.Meeting.Cancelled

F. IPM.Schedule.Meeting.Pos

G. IPM.Schedule.Meeting.Neg

Answer: D,E 


From scenario:

* The CourierMobile app receives Microsoft Outlook appointments (D) and Outlook appointment cancellations (E) from the CloudManager app. The appointments include the address of the location for pick-up or drop-off.

Q92. You develop a SharePoint app that reads social data from your company's SharePoint site.

You need to access the SocialFeedManager object. Which object or URL should you use?

A. http://<siteUri>/_api/social.feed

B. SocialFeedManager(ClientRuntimeContext, ObjectPath);

C. http://<siteUri>/social.feed

D. SPSocialFeedManager(UserProfile);

Answer: B


You need to apply the Design Package to all of the required sites.

How should you complete the relevant code? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct location or locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.)


Q94. You need to configure a new site collection in Central Administration. You will use the site collection to manage navigation terms.

What should you do?

A. Create a site collection by using the Publishing Portal template.

B. Create a site collection by using the Enterprise Search Center template.

C. Create a site collection by using the Records Center template.

D. Set the website address to

Answer: A


You need to configure the publishing site to support the browser requirements.

From Site Settings, which option should you select first? (To answer, select the appropriate option in the answer area.)


Q96. A company has a SharePoint farm that has the following configuration:

✑ SPWFE1 and SPWFE2 are configured as front-end web servers.

✑ SPAPP1 and SPAPP2 are configured as application servers.

✑ New servers will be added to the farm.

You implement a solution that contains a custom navigation provider.

You need to register a custom navigation provider by using the least amount of administrative effort.

What should you do?

A. Create a web.solutionname.xml file in the \\CONFIG directory and run the copyappbincontent Stsadm command.

B. Edit the ApplicationHost.config file on each SharePoint server.

C. Edit the web.config file for the web application on all SharePoint servers.

D. Use the SPWebConfigModification class.

Answer: D

Q97. You receive an error when you deploy the app. You need to resolve the error.

What should you do?

A. Deploy the app to

B. Enable side-loading of apps in the Visual Studio project properties.

C. Deploy the app to

D. Deploy the app to

Answer: A

Q98. You develop a SharePoint app to create an approval workflow for expense reports. The app must collect user input before starting the workflow.

You need to use ASP.NET forms in the workflow. Which form type should you use?

A. Workflow input form

B. Workflow initiation form

C. Workflow task form

D. Workflow modification form

Answer: B

Q99. You are testing an ASP.NET application.

The test plan requires that tests run against the application's business layer. You need to use the test project template that meets this requirement.

Which template should you use?

A. Web Test Project

B. Load Test Project

C. Unit Test Project

D. Coded Test Project

Answer: C

Q100. You need to ensure that all the MVC controllers are secure.

Which code segment should you use as the body for the CreateController method in

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Answer: C